top of page

Muvman stolen - för en bättre rygghälsa

Muvman är den perfekta sittlösningen för aktiva människor antingen man vill sitta lågt eller högt.

Med en unik och enastående slaglängd kan Muvman användas från sitthöjd i normal bordshöjd till ståhöjd. Den patenterade aktiva fjädringen i liftomaten är i utgångsläget framåtlutad fyra grader och reglerar lutningen på stolen så att man alltid sitter rak i ryggen med bibehållen god hållning.

 

Muvman för bättre rygghälsa
Muvman känner av hur din tyngdpunkt förändras och följer dina rörelser framåt, bakåt och åt sidorna. Det innebär flera viktiga fördelar. Den gör så att det blir nästan omöjligt att sitta med krum rygg och den stärker automatiskt den viktiga stabiliseringsmuskulaturen.

På Muvman håller du dig aktiv och vital med bibehållen god hållning såväl i lägre sittställning som ända upp i ståhöjd med ståstöd.


Den mediumhöga modellen av Muvman har sitthöjden 51–84 cm och passar de flesta, medan den högre modellen har sitthöjd 60–93 cm. Detta innebär att Muvman passar lika bra som alternativ överallt där det finns höj- och sänkbara bord, vid skrivbordet, i receptionen, vid kassan i butiken och för aktiva och effektiva möten i konferensrummet.

  • Kontrollerad och harmonisk rörlighet

  • Framåtlutad mittpelare som avlastar ryggen

  • Aktiv tryckavlastning genom sätets zonindelning

  • Ständigt mobil – tack vare bärhandtaget!

Färger ; svart, silver, grön och blå

Vad kostar då denna fantastiska stol?

Klicka här så kommer du till vår webbshop

bottom of page